Balletschool Wanda Kuiper
  

Balletschool Wanda Kuiper

Welkom bij Balletschool Wanda Kuiper

Balletschool Wanda Kuiper verzorgt al 25 jaar klassiek ballet voor alle leeftijden,  modern/contemporary, kleuterballet,  jazz/urban, show/musical van beginnend tot professioneel niveau. Wij bieden ook de mogelijkheid, in overleg en na fysieke goedkeuring, lessen te volgen als Vooropleiding voor de verschillende dansacademies en dansopleidingen in Nederland en het buitenland.

Nieuwe Dansseizoen 2024-2025:

Inschrijven voor dit seizoen, beginnend 16 september 2024,  kan hier via het inschrijfformulier!  In de zomer worden alle inschrijvingen verwerkt. Rond begin augustus ontvang je  een bevestiging van je inschrijving per mail.

Het rooster/schedule 2023/2024 vind je hier

Het nieuwe rooster 2024-2025 is eind Juli beschikbaar. Deze zal grotendeels hetzelfde blijven.

You can register  here! After registration you will receive a confirmation email after a few days.

It is not a problem at the ballet school if you do not speak Dutch, because many lessons are taught in English. In any case, all your questions in class can be answered in English.

Leerlingen & ouders, bedankt voor jullie inzet tijdens de voorstellingen !

Bestelformulier voor de videoregistratie en/of de gehele foto-reportage van de voorstellingen.

Het verwerken, klaarmaken en bewerken van de foto's én de montage van de video, wordt professioneel gedaan  en kost enige tijd.  We verwachten alles uiterlijk 4 weken ná de voorstellingen klaar te hebben en te versturen via de mail.

Neem gerust contact op als je vragen hebt via het contactformulier of stuur een mailtje naar wandakuiperballet@gmail.com

Door het seizoen heen is inschrijven ook mogelijk. Wil je een proefles doen in een les , dan kan dat in overleg altijd mits er ruimte in de les is!

Balletschool Wanda Kuiper bevindt zich in het centrum van Groningen.   't Klooster 2, 9712 GP Groningen.

Heel graag tot ziens op de balletschool!

Volg ons op  Instagram 

 

voorstellingen (juni 2018) Compilatie


Voorstelling 2018 choreografie Wanda Kuiper
t Klooster 2 - 9712GP Groningen - info@wandakuiperballet.nl 

In onze privacyverklaring  is precies beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy dan kunt u die stellen aan de directie ovia het e-mail adres: info@wandakuiperballet.nl